Bağımsızlığın 12'nci Yılı

KAFFED Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti'nin bağımsızlıklarının tanınmasının 12'nci yıl dönümünde resmi sitesinden açıklamalarda bulundu.

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti'nin bağımsızlıklarının tanınmasının 12'nci yıl dönümünde resmi sitesinden açıklamalarda bulundu. KAFFED sitesinde yayınladığı yazıda şu ifadelere yer verildi: 

"Rusya Federasyonu'nun 26 Ağustos 2008 tarihinde Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti'nin bağımsızlıklarını tanıması bu iki cumhuriyetimiz için tarihi öneme sahiptir. Bu tarih, Abhazya ve Güney Osetya halkının özgür, demokratik ve müreffeh bir ülke kurma kararlılıklarının tüm dünya tarafından tanınması yolunda önemli bir adım olmuştur.  Kafkas Dernekleri Federasyonu olarak, Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti'ni bağımsızlıklarının tanınması yolundaki bu önemli günün yıldönümünde kutluyor, Cumhuriyetlerimizin sonsuza kadar barış, huzur ve refah içinde; kan ve gözyaşından uzak olarak yaşamasını diliyoruz."


Yorumlar
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.
Önerilen Haberler