Girişimcilikte Kadın Katılımı

KAFFED Kadın Katılımı Komisyonu, KAFFED'e üye derneklerin kadın yöneticileri ile Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Kadın Katılımı Komisyonu, KAFFED'e üye derneklerin kadın yöneticileri ile Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi.

KAFFED Genel Başkanı Yıldız Şekerci'nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Türkiye Kent Konseyleri Birliği 9. Dönem Başkanı ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy katıldı.

Kent konseyleri ile ilgili bilgi veren Nuray Akçasoy, derneklerin kent konseylerine aktif katılımı ve yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda görüşlerini paylaştı. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Nuray Akçasoy, derneklerin ve kadınların kent konseylerinde yer almak konusunda talepkar olması gerektiğini vurguladı.

Toplantının ikinci bölümünde Federasyon Yönetim Kurulu üyesi ve Girişimcilik ve İstihdam Komisyonu sorumlusu Turan Akın, Komisyon hakkında bilgi vererek kadın girişimcilerle ve gençlerle ilgili planlanan çalışmaları katılımcılarla paylaştı.

Verimli ve ilginin oldukça yüksek olduğu 2,5 saatlik toplantı Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Katılımı Komisyonu sorumlusu Sevinç Baykan Özden’in kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Toplantılar aylık olarak her ayın ilk çarşamba akşamı farklı gündemler ile sürdürülecek.

Kaynak
Kafkas Dernekleri Federasyonu
Yorumlar
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.
Önerilen Haberler