İşletme ve Şirketler İçin Veri Tabanı Oluşturuluyor

KAFFED Girişim ve İstihdam Komisyonu, bünyesindeki dernek üyelerini kapsayan işletmeler ve şirketlerle veri tabanı oluşturmak için çalışmalara başladı.

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Girişim ve İstihdam Komisyonu, KAFFED bünyesindeki dernek üyelerini kapsayan işletmeler ve şirketlerle veri tabanı oluşturmak için çalışmalara başladı. Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"KAFFED Girişim ve İstihdam Komisyonu olarak KAFFED’e bağlı bütün derneklerdeki üyelerimizin mesleklerini, belirli bir sistem içerisinde sektörel olarak gruplara ayırmayı planladık.

Buradaki öncelikli amacımız; verilerin düzenli bir şekilde yer aldığı sistem içerisinde, herhangi bir meslek grubuna ait soydaşımızın, Türkiye’nin neresinde olursa olsun ihtiyacı doğrultusunda kendi mesleğindekilerle ve/veya diğerleri ile tanışması ve hızlıca iletişime geçmesiyle ekonomik ve sosyal fayda altyapısının oluşturulmasıdır. Ayrıca sektör deneyimi olan büyüklerimizin gençlere mentörlük yapması da hedeflenmektedir. 

Aşağıdaki linkte yer alan Google Forms’u doldurarak sizlerde bu çalışmaya katkıda bulunabilir, pandemi zamanında zorlu süreçte iç dayanışmamıza destek olabilirsiniz. 

https://forms.gle/anvQsfGLfXAG9PB99 "

Yorumlar
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.
Önerilen Haberler