Karadeniz Bölgesi Başkanlar Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Karadeniz Bölgesi Başkanlar Kurulu Toplantısı Samsun Çerkes Derneğinde Başkan Erdal Yavuz’un ev sahipliğinde yapıldı.

Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Akkaya ve Eğitim ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şamil Yağan’ın yanı sıra toplantıya Çorum Kafkas Kültür Derneği Başkanı Mehmet Bingöl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tümer, Sinop Kafkas Kültür Derneği Başkanı Musa Uzun, Ladik Çerkes Derneği Başkanı Hüsamettin Yaman ve Yönetim Kurulu üyesi Özgür Ay katıldı.

KAFFED üye derneklerimizden Çorum Kafkas Kültür Derneği ve Sivas Kuzey Kafkas Kültür Derneği ziyaret edildi. Çorum Dernek başkanımız Mehmet Bingöl ve Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer ile Çorum derneğimizde, Sivas Dernek Başkanımız Fatih Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mukaddes Erdoğan, Süheyla Şahin, Berrin Özdemir, Birsen Şimşek, Talha Ölmez Sivas derneğimizde bir araya gelindi.

Bölge dernekleri toplantısında ve yapılan üye dernek ziyaretlerinde toplumumuzun gündeminde olan konular, sonbaharda yapılması planlanan olağanüstü tüzük genel kurulu ve tüzük çalışmaları hakkında bilgi verildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca bölge dernekleri ziyareti kapsamında yeni kurulan Amasya Çerkes Derneğinin ilk genel kuruluna katılım sağlandı. Çerkes toplumuna ve kültürüne hizmet etmek için yola çıkan derneğimize ve yeni yönetim kurulu üyelerine KAFFED olarak her zaman ihtiyaç duyulan desteği vereceğimizi belirtiyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kaynak
KAFFED
Yorumlar
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.
Önerilen Haberler