20. Yılımızda Avrupa’dan Gururlandıran Plaket

Nart Ajans’ın 20. Yılı dolayısıyla Avrupalı Çerkesler Federasyonu (EuroXase) tarafından gurur verici bir plakete ve tebriklere layık görüldük.

5 Ağustos 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilen Geleneksel Azhvala Şenliği’nin sonunda EuroXase tarafından gurur verici bir plakete ve Avrupa’daki derneklerimizin tebriklerine layık görüldük. Plaket; Avrupalı Çerkesler Federasyonu Derneği adına, ESKAFDER Başkanı Cihan ERTOK tarafından ajansımızın kurucusu ve sahibi Nehuşe Nuri Tandoğdu’ya takdim edildi.

20 yıldır özveriyle yaptığımız işimizi, siz değerli hemşehrilerimizin desteğiyle ilk günkü heyecanımızı koruyarak yapmaya devam ediyoruz. Tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Birlikteysek, güçlüyüz!

Avrupalı Çerkesler Federasyonu (EuroXase), Avrupa’daki Dernekle Başkanlarımızın Mektupları aşağıdadır;

Sevgili Nehuşe Nuri ve Nart Ajans Ailesi,

 Bugün, Nart Ajans'ın 20. yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu özel dönüm noktasına ulaşmanız, Çerkes toplumunun özveri ve emek dolu bir emektarı olarak Nuri Tandoğdu'nun değerli katkıları ve öncü rolüyle mümkün oldu.

 Nart Ajans, kuruluşundan bu yana Çerkes kültürünü, tarihini ve değerlerini koruma ve yaşatma misyonunu üstlenerek büyük bir özveriyle çalıştı. Nuri Tandoğdu'nin vizyoner liderliği sayesinde, ajansınız zaman içinde Çerkes halkının kalbinde özel bir yere sahip oldu ve sektörde saygın bir konuma yükseldi.

 Çerkes toplumu için yaptıklarınızla gurur duyuyoruz. Kültürel mirasınızı yaşatma çabalarınız, geleneklerin nesiller boyunca aktarılmasına ve unutulmamasına yardımcı oldu.

 20 yıllık yolculuğunuzda karşılaşƨğınız tüm zorluklara rağmen, durmaksızın ilerlediniz ve Çerkes toplumuna hizmet etmek için yeni ķrsatlar yaraƴnız. Başarılarınızı, azminizi ve kararlılığınızı takdir ediyoruz.

Nart Ajans ve Nehuşe Nuri olarak, gelecekteki projelerinizde de yanınızda olacağımızı bilmelisiniz. Yolumuzda nice başarılı yıllar ve önemli projeler diliyoruz.

Nice 20 yıllara, güzelliklere ve başarılara!

En içten tebriklerimizle,

EuroXase adına, Yusuf Bilgen ve Eşref Özalp Antwerpen,

Belçika 30.07.2023

Sayın Nuri Tandoğdu ( NART AJANS)

Geçtiğimiz son 20 yılda Çerkes toplumuna yapmış olduğunuz değerli katkılardan dolayı. Belçika Kuzey Kafkas Kültür Derneği olarak çok teşekkür ediyoruz.Toplumumuz yapılan bu çalışmaları taktir ve saygı ile anacaktır.Bu günden sonra da yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyoruz

Belçika Kuzey Kafkas Kültür Derneği Adına Yalçın Yaşar

03/08/2022

Antwerpen/Belçika

Deḡerli NURİ TANDOĞDU kardeşimize halkımıza yirmi yıldır vermiş olduḡu deḡerli hizmetleri için candan teşekkür eder, güzel ve başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Yusuf Bilgen

Mönchengladbach Kuzey Kafkas Kültür Derneği Başkanı


Yorumlar
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.
Önerilen Haberler