Akhusba'dan Bjania'ya Tebrik Telefonu

Abhazfed Genel Başkanı Akhusba Atanur Aksoy, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjania'yı arayarak tebrik etti.

Abhaz Dernekleri Federasyonu (Abhazfed) Başkanı Akhusba Atanur Aksoy 22 Mart 2020 Pazar günü yapılan Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimlerini kazanan Aslan Bjania'yı telefonla arayarak tebrik etti. 

Başkan Akhusba, yapılan seçim sonuçlarından duydukları mutluluğu dile getirerek, "Abhazya'nın, dünyanın içinde bulunduğu bu zor dönemde seçim yapabilmesi ve demokratik olgunlukla iktidar değişimi sağlayabilmesi bizleri mutlu etmiştir. Devletimizin sorunlarının çözümü için yapacağınız tüm çalışmalarda, diaspora olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Geçirmiş olduğunuz sıkıntılı süreçlerden sonra, sağlığınızın iyi olması bizleri bir o kadar daha mutlu etmiştir. Tüm dünyada olmasını istediğimiz gibi, umarız Abhazya olarakta Covid-19 sürecini zarar görmeden atlatırız" dedi.

BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Aslan Bjania ise; "Nazik telefonunuz için size teşekkür ederim. Çok kısa bir süre içerisinde sizinle buluşmayı umut ediyorum ve sizin aracılığınız ile Türkiye Abhaz Diasporasına selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Halkımız ve devletimiz el ele vererek, dünyanında içinde bulunduğu bu süreci atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.
Önerilen Haberler