FK 1864'ten Beşiktaş'a Ziyaret

FK 1864 Spor Kulübü başkanı İsa Tuncer, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi.

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden FK 1864 Spor Kulübü Başkanı İsa Tuncer ve beraberindeki heyet Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve kulüp CEO'su Erdem Şatıroğlu'nu ziyaret etti. 

İki kulübün karşılıklı fikir alış verişinde bulunduğu görüşmede, Beşiktaş'ın alt yapı seçmelerine yer yıl FK 1864'ten de 4-5 sporcunun gönderilmesi konusunda fikir birliği sağlandı. FK 1864'ün talebi üzerine önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilk Beşiktaş Yönetim Kurulu Toplantısında FK 1864 ve Beşiktaş'ın kardeş kulüp olma konusunun gündeme alınacağının sözü verildi. 

FK 1864 Başkan ve heyeti Beşiktaş Kulübünün başlatmış olduğu "Bırakmam Seni" kampanyasına, Büyük Çerkes Sürgünü'nün tarihi olan 1864 TL bağışta bulunuldu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan İsa Tuncer, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Başkan Çebi'ye ve kulübe teşekkürlerini iletti. Başkan Tuncer, karşılıklı sohbet etme imkanı buldukları için memnuniyetini dile getirerek, "1864 yılında Büyük Kafkas Sürgünüyle gelen Atalarımızın kurduğu 118 yıllık ulu çınar Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Değerli Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi beyi makamında ziyaret ettik. Bizleri çok samimi ve candan karşılayan ve ağırlayan Sayın Başkana gönülden teşekkürler. Aramızda geçen çok samimi sohbette karşılıklı iyi temennilerin ardından kulübümüz adına hediyelerimizi ve karşılıklı formalarımızı takdim ettik. Gelecekte de sürekli temas halinde olunacağını, Beşiktaş Kulübü alt yapı seçmelerine her yıl FK 1864 Spor Kulübünden 4-5 sporcu gönderme konusunda prensip kararı alınmış olup ayrıca ilk Yönetim Kurulu toplantısında FK 1864 ve BJK kardeş kulüp olma talebimizin de gündemlerinde olacağını Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi bizlere belirtti" ifadelerini kullandı. 

Toplantıya, CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, FK 1864 Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Oya Hansu Çolak ve Serdar Gül'de katıldı.

Kaynak
MERVE ÇAKIR
Yorumlar
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.
Önerilen Haberler